Παξοί | Τοπικά προϊόντα

Οι Παξοί φημίζονται για το φρέσκο και νόστιμο ψάρι τους, το οποίο μπορείτε να το συνοδεύσετε με το αντιπαξιότικο κρασί.

Αστακοί, πεντανόστιμος παξινίτικος τόνος, μπόλικη σούβλα και συνταγές της Κέρκυρας συνθέτουν το γαστρονομικό τοπίο των Παξών. Η τσιλιγουρδόπιτα είναι μια τοπική σπεσιαλιτέ με συκωταριά, στο στιλ της κρεατόπιτας.

 Όταν φύγετε από το καταπράσινο αυτό παράδεισο, μπορείτε να πάρετε μαζί σας το ντόπιο μέλι και το λάδι.



Tags: Παξοί
Που θα μείνετε…
Που θα διασκεδάσετε…

Αντώνης Γαβριήλ

Κατηγορίες